Uitnodiging voor de opening van een tentoonstelling over zijn werk in het Verzetsmuseum en de presentatie van een boek (Pub 65) over hem. Voorkant toont tekening "de illegale werker" van Jan Rot - Rot, Jan, (1988)
Uitnodiging voor de opening van een tentoonstelling over zijn werk in het Verzetsmuseum en de presentatie van een boek (Pub 65) over hem. Voorkant toont tekening "de illegale werker" van Jan Rot.