Regeling van loonen en andere arbeidsvoorwaarden in het brandstoffenbe- bedrijf. Vastgesteld door het college van rijksbemiddelaars 14 September 1942. [...] ("Werkend Volk", 1942)
Het Nederlandsche Arbeidsfront.