Werkwijze van een vakbond, toegelicht aan de hand van beelden van de afdeling Dirksland van het ANAB. Serie E (incompleet): contacten regering, landbouw, landbouwpolitiek enz (1961)
Werkwijze van een vakbond, toegelicht aan de hand van beelden van de afdeling Dirksland van het ANAB. Serie E (incompleet): contacten regering, landbouw, landbouwpolitiek enz.