Hoop op gerechtigheid. De arbeiders en hun organisaties in Arnhem gedurende de tweede helft van de negentiende eeuw. [Ten geleide van H.H.J. Bisterbosch] (Gemeentearchief Arnhem, 1966)
Met afbn, bibliogr., krt, prtn en tabn.