Komunikat Stoczniowej Komisji Robotniczej NSZZ "Solidarność" . no. 60, 1981 - MKR NSZZ "Solidarność" w Szczecinie, [ed. board] (Stoczniowa Komisja Robotnicza, 1981)
Creation and circulation: For internal use