Twee tekeningen van J.van Geldorp, een van Hahn als reactie daarop; op één pagina in het zondagsblad van het Volk - Hahn, Albert
Twee tekeningen van J.van Geldorp, een van Hahn als reactie daarop; op één pagina in het zondagsblad van het Volk.