Rapport inzake sectorstructuurpolitiek. Uitgebracht aan de Ministers van Economische Zaken, van Financiën en van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1969)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1969, no. 21.