Diverse opnames van radioprogramma's over heroine-prostitutie, rechten van de prostituées, hulpverlening, hoeren-congres 19-2-1985, vrouwenhandel etc
Diverse opnames van radioprogramma's over heroine-prostitutie, rechten van de prostituées, hulpverlening, hoeren-congres 19-2-1985, vrouwenhandel etc.