ENKA-bode :
Ook met ondertitel: Uitgave van de Communistische Partij Holland, Sectie der Communistische Internationale Ook met ondertitel: Bedrijfskrant voor de ENKA-fabrieken Ook met ondertitel: Bedrijfskrant voor de Kunszyde Fabrieken Ook met ondertitel: Bedrijfkrant voor de AKU