Zjazdowy Serwis Informacyjny . no. 9, 1981 - [Biuro Informacyjne Prezydium Zarządu Regionalnego NSZZ "Solidarność" Toruń, ed. Emilia Karolewska, Konrad Turzyński] (ZR NSZZ "Solidarność", 1981)
Print run: 2000 copies