Handboek tot de staatkundige geschiedenis van de landen van onze beschavingskring van 1648 tot heden (Malmberg)
Met ills, krtn en regs. Met afzonderlijk: Map met synchronistische en genealogische tabellen. 1. Nederland tussen de andere grote mogendheden, 1648-1774. 1959. XIV, 418 p.