Goniec Małopolski . no. 26-27, 1981 - Sekcja Informacji przy MKZ Małopolska NSZZ "Solidarność", [Robert Kaczmarek EIC] (Sekcja Informacji przy MKZ Małopolska NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: In issue no. 34(1981) bibliography of Goniec Małopolski issues no. 8-33