Verzamelde werken van Multatuli. Naar tijdsorde gerangschikte uitgave, bezorgd door zijne weduwe. In 10 delen. M. Douwes Dekker-Hamminck Schepel ([Amsterdam"Elsevier", 1907)
1.Max Havelaar, of De koffieveilingen der Nederlandsche handelmaatschappij. Voorafgegaan door "Studiën over zijn werken" door C. Vosmaer, VIII, 48 p., 295 p