Het dagblad : . Het dagblad : waarin opgenomen de Haagsche courant, de Delftsche courant, de Residentiebode en de Telegraaf
Ook met ondertitel: Opgericht als onafhankelijk orgaan in bezet Nederlandsch gebied. - Ook met ondertitel: Waarin opgenomen de Haagsche courant, de Delftsche courant, de Residentiebode en de Telegraaf.