Uit: De Telegraaf 1927, 8 juli. Bezoek van Tweede Kamerleden aan de zuiderzeewerken. Inzet: rechts Groeneweg
Uit: De Telegraaf 1927, 8 juli. Bezoek van Tweede Kamerleden aan de zuiderzeewerken. Inzet: rechts Groeneweg.