Aanbieding van een taart aan Liesbeth den Uyl in het kader van een actie door de middenstand, met als opschrift: 'Neem eens een zoete hap van ons. Veel liefs, Middenstand'. tekst op achterzijde foto - Steinmeier, Hans,
Aanbieding van een taart aan Liesbeth den Uyl in het kader van een actie door de middenstand, met als opschrift: 'Neem eens een zoete hap van ons. Veel liefs, Middenstand'. tekst op achterzijde foto.