De landbouw-crisiswetgeving. Beknopt overzicht van de totstandkoming en werking van de landbouwcrisiswetgeving in Nederland vanaf 1929 (Algemeene Landsdrukkerij)
Dl. 1. Samengesteld in opdracht van het Departement van Landbouw en Visserij. Dl 2 en 3. Samengesteld in opdracht van het Departement van Economische Zaken.