Beuzemaker als politiek spreker tijdens een revue-uitvoering op een verkiezingscampagne. Om hem heen de balletgroep - Moerkerken, Emiel van, (1936)
Beuzemaker als politiek spreker tijdens een revue-uitvoering op een verkiezingscampagne. Om hem heen de balletgroep.