Aanbieden volkspetionnement aan Lubbers in de Houtrusthallen Den Haag. 1e rij v.l.n.r. : Toussaint, Voorhoeven, ?, Engwirda - Stegeman, Jan,
Aanbieden volkspetionnement aan Lubbers in de Houtrusthallen Den Haag. 1e rij v.l.n.r. : Toussaint, Voorhoeven, ?, Engwirda.