Lion Contran is het pseudoniem van Lion Vleeschdrager en was o.a. Algemeen bestuurslid van Jeugdtheatergroep "De Vrolijke Brigade"
Lion Contran is het pseudoniem van Lion Vleeschdrager en was o.a. Algemeen bestuurslid van Jeugdtheatergroep "De Vrolijke Brigade".