Verslag van het congres over maatschappelijke planning, gehouden op 11 october 1947 [...] te Amsterdam (Bohn, 1947)
Overdruk: De economist. - (1947):no.12. Instituut voor Sociaal Onderzoek van het Nederlandse Volk.