Plánovité hospodářství. Unístění sovětského svazu ve světové průmyslové produkci (Prokopová, 1934)
S bibliogr. a graf. Sovětské hospodářství SSSR. Monografie, 1, red. Z. Nejedlý, V. Procházka, B. Šmeral a dr.