Reflexies op niveau. Nota over de functies en de onderlinge samenhang van de verschillende niveaus van samenlevingsopbouw (Salco, Landelijke organisatie voor wijk-, buurt- en clubhuis- werk, 1973)
Met afbn en bibliogr.