Van Speyk bij het doen ontploffen van zijn boot op 5 februari 1831. Origineel op Amsterdams Historisch Museum. Tekst op achterkant - Schoemaker Doyer, Jacobus,
Van Speyk bij het doen ontploffen van zijn boot op 5 februari 1831. Origineel op Amsterdams Historisch Museum. Tekst op achterkant.