Sociale kaart van Nederland (Het Spectrum, 1981)
Dl. I. Ontwikkelingen; bijdragen van H.G. Hamaker, W.A.A.M. de Roos, C.W. Aakster [et al.] 405 p. Dl. II. Toekomstperspectieven en alternatieven / bijdragen van H.G. Hamaker, C.W.A.M. van Paridon, C.W. Aakster [et al.] 465 p. Dl. III. Central problemen / bijdragen van P. Nas, J.A.M. van Wezel, G.J. Wijers [et al.] 476 p. DL. IV. Kerninformatie / bijdragen van J.W. Becker, G.J. Wijers, C.W. Aakster [et al.] 430 p.