Oproep om te gaan stemmen, uitgedeeld op de ochtend van 19 maart, met op achterzijde portretten en handtekeningen van Kok en Den Uyl (1986)
Oproep om te gaan stemmen, uitgedeeld op de ochtend van 19 maart, met op achterzijde portretten en handtekeningen van Kok en Den Uyl.