Biuletyn Informacyjny Komisji Zakładowej Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego HCP . no. 36, 1981 - "Solidarność" Z.P.M. H. Cegielski, [ed. Wiesława Chomicz et al.] (NSZZ "Solidarność" HCP, 1981)
Creation and circulation: For organizational use