Overheidspersoneel. Orgaan van de Nederlandsche bond van personeel in overheidsdienst. N.B.P.O
Voortzetting van: Modern overheidspersoneel. Weekblad ...(ZF 17191). - Voortgezet als: De ambtenaar. Orgaan ...(ZK 17005).