Tijden en taken. Gereformeerd diakonale arbeid rond 75 centrale diakonale conferenties, 1888-1966. [Met bijdrn van J.W. Noteboom, J. de Vries, T. Hartsuiker e.a.] (Comité Centrale Diakonale Conferentie)
Met afbn, prtn en reg.