Correspondentieblad van den Bond van Zee-Miliciens. . Correspondentieblad van den Bond voor Militie- en Landstormplichtigen bij de Zeemacht
Vanaf no.19: Bond voor Militie- en Landstormplichtigen bij de Zeemacht.