Magesi Hafulaer / . Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandse Handelsmaatschappij (RenMin WenXue, 1987)
Chinese transl. from: Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandse Handelsmaatschappij. - Wageningen, 1981.