Voortrekkers van den Nederlandschen stam. Een bundel levensbeschrijvingen bezorgd door het bestuur der groep "Nederland" van het Algemeen Nederlandsch Verbond (Maatschappij voor Goede en goedkope lectuur], 1925)
Nederlandsche bibliotheek.