De spoorwegen en het verkeersprobleem. Een nadere beschouwing van de brochure getiteld "Het verkeersprobleem" door den Heer E.J. Muller. [...] (Moorman)
Overdr.: Spoor- en Tramwegen. 1936, 12 en 26 Mei, no. 10 en 11.