Jublileumfeest 25-jarig bestaan ANDB. Bezoek van bestuursleden aan de fabriek Asscher, Tolstraat. Midden: Van Zutphen, Polak, De Vries. Vgl. N 1280/5, t/o p.96
Jublileumfeest 25-jarig bestaan ANDB. Bezoek van bestuursleden aan de fabriek Asscher, Tolstraat. Midden: Van Zutphen, Polak, De Vries. Vgl. N 1280/5, t/o p.96.