RIS Regionalny Informator "Solidarności" Śląsko-Dąbrowskiej . biuletyn podporządkowany RKW NSZZ "Solidarność" : ukazuje się dwa razy w miesiącu od m-ca stycznia 82 r., no. 127, 1988 - Norwid, Cyprian, Kamil; Gosiewski, Krzysztof (s.n.], 1988)
Creation and circulation: Publication with reviews of indepedent press. In issue no. 10=130(1988), last published underground, contains essays "Podzwonne dla RIS-a" [Death knell for RIS] i "Krótka historia RIS-a" [Short history of RIS] / Redaktor