Stakers trekken door de binnenstad naar het ministerie van economische zaken tijdens de algemene bouwvakstaking - Bennekom, Kors van,
Stakers trekken door de binnenstad naar het ministerie van economische zaken tijdens de algemene bouwvakstaking.