De Nederlandse politieke partijen en de wereld van morgen. Met een epiloog van P. Reckman. [Met voorw. van M.M. van Hengel-Baauw] ([Christen Studenten Associatie, 1965)
"Eltheto". Brochure reeks, 6e jrg., mei 1965, 17.