Geweldloze weerbaarheid. Alternatieve oplossingen van sociale conflicten. Een onderzoek van de literatuur (Documentatie- en Informatiecentrale, 1969)
Met medew. van de Stichting der Bevordering van Studie, Vorming en Training in Geweldloze Weerbaarheid. Stencil.