Tijdschrift voor volkshuisvesting : . Tijdschrift voor volkshuisvesting en stedebouw
Vanaf: 4(1923):no.9 o.d.t.: Tijdschrift voor volkshuisvesting en stedebouw; vanaf 39(1958) o.d.t.: Stedebouw en volkshuisvesting; vanaf 77(1996) o.d.t.: Stedebouw & ruimtelijke ordening. VOORTZETTING VAN: Woningbouw.