Ambtenaar en overleg (A.C.O.P. [etc.])
Bevat redevoeringen gehouden ter gelegenheid van de wederinstelling der centrale commissie voor georganiseerd overleg in ambtenarenzaken op 27 nov. 1951. Sprekers : J.M. Prinsen, P.A.G. Ubink, J. Blom.