Tijdens een boottocht vermoedelijk in de Sovjet-Unie. Tweede van links: Wolff. In het midden Eke de Groot met rechts naast haar Paul de Groot
Tijdens een boottocht vermoedelijk in de Sovjet-Unie. Tweede van links: Wolff. In het midden Eke de Groot met rechts naast haar Paul de Groot.