Advies inzake de systematiek voor de wijziging van sociale- verzekeringsuitkeringen, welke welvaartsvast zijn. Uitgebracht aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1966)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1966, 8.