Tekeningen voor de Universiteitskrant, die waarschijnlijk niet geplaatst zijn; ze zijn ongedateerd en ongenummerd - Willemen, Kees,
Tekeningen voor de Universiteitskrant, die waarschijnlijk niet geplaatst zijn; ze zijn ongedateerd en ongenummerd.