Voor deze keer kunt ge je familielid gaan begraven. Maar denk er om, in 't vervolg kunnen we in den drukken tijd geen begrafenissen hebben - Hahn, Albert,
Titel prent: Zaken gaan vóór : "Voor dezen keer mag je die zwager van je nog begraven gaan...".