Algemene Beschouwingen. Kok(rug) in debat met, achtereenvolgens: van Dijk, van den Broek, Braks, Korthals Altes, Korte, Lubbers, Ruding, Smit Kroes. Op bankje erachter: de Graaf, van de Linden - Wijnbergh, Michiel
Algemene Beschouwingen. Kok(rug) in debat met, achtereenvolgens: van Dijk, van den Broek, Braks, Korthals Altes, Korte, Lubbers, Ruding, Smit Kroes. Op bankje erachter: de Graaf, van de Linden.