Gemeente-ambtenaren verbranden huisjes van "belastingconsulent" Lubbers en "uitbeenderij" Rietkerk. Op de dam - Singels, Han
Gemeente-ambtenaren verbranden huisjes van "belastingconsulent" Lubbers en "uitbeenderij" Rietkerk. Op de dam.