Tijdens het congres "Pedofilie en samenleving" in de RAI te Amsterdam, georganiseerd door de NVSH. Brongersma houdt een lezing getiteld: "De bezem door de leeftijdsgrenzen"
Tijdens het congres "Pedofilie en samenleving" in de RAI te Amsterdam, georganiseerd door de NVSH. Brongersma houdt een lezing getiteld: "De bezem door de leeftijdsgrenzen".