Ontvangst als voorzitter van de Boerenpartij door de koningin op Huis ten Bosch voor advies inzake de kabinetsformatie - Koch, Eric,
Ontvangst als voorzitter van de Boerenpartij door de koningin op Huis ten Bosch voor advies inzake de kabinetsformatie.