Eerste rapport van de Staatscommissie van Advies inzake de Grondwet en de Kieswet. Ingesteld bij Koninklijk Besluit van 26 Augustus 1967, nr. 1 (Staatsuitgeverij, 1968)
Ministerie van Binnenlandse Zaken.