Verslag van de tweede conferentie : . Tweede conferentie van de Belgisch-Nederlands-Luxemburgse Interparlementaire Unie (s.n.], 1947)
Omslagtitel: Tweede conferentie van de Belgisch-Nederlands-Luxemburgse Interparlementaire Unie.